{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziekjes

Niet ziek, maar ook niet fit, ziekjes dus.

Afbeelding blog 'Ziekjes'

Hoesten, blaffen, kuchen, proesten, rochelen ... ben ik nog een synoniem vergeten?

We hebben er in ieder geval last van. Maxispruit begon er donderdag of vrijdag mee en hoestte gisteren bijna zijn longen uit zijn lijf. Minispruit begon er gisteren mee. Toen hij vanochtend net uit bed kwam, moest hij wel echt even wat ophoesten, maar daarna ging het weer beter. Ikzelf ben zonet begonnen, hiephoi. Ik denk dat alleen mijn man nog niet geïnfecteerd is, maar ja, die heeft dan weer krentenbaard, hebben we toch allemaal wat. Eerlijk zullen we alles delen :P

Minispruit voelde zich goed genoeg om naar school te gaan, maxispruit niet, dus zitten we met zijn tweeën thuis. Lekker op de bank hangen, een spelletje doen, een filmpje kijken, nog maar eens een spelletje doen, snel een boodschapje doen, een broodje eten ... stiekem vind ik dit eigenlijk best wel lekker! Gezellig wat één-op-één tijd met één van mijn kinderen, heerlijk! Het is toch anders als ze allebei thuis zijn, dan ben je veel meer bezig met scheidsrechter spelen.

Alleen jammer dat ze daar dan eerst ziekjes voor moeten zijn ... ja, ik noem het maar ziekjes, want echt ziek is hij niet, maar ook niet helemaal fit, dus bij gebrek aan een beter woord, noem ik het maar ziekjes. Gelukkig mag dat op school wel, je ziekjes melden :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je