{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziek zijn is niet leuk mamma!

Toen ik hem vroeg wat er aan de hand was zei hij: Ik wil niet meer ziek zijn, ziek zijn is niet leuk mamma!

Afbeelding blog 'Ziek zijn is niet leuk mamma!' Achtergrond blur afbeelding
Vorige week begon zoonlief tijdens het eten te klagen over buikpijn, hoofdpijn en keelpijn. Aangezien hij niet snel klaagt, hebben we hem een paracetamol gegeven voordat hij naar bed ging. De volgende ochtend leek het alweer wat beter te gaan en aangezien ik moest werken spraken we af dat als het niet zou gaan, hij de juf zou vragen mij te bellen. Om 9 uur was ik op mn werk en koud anderhalf uur later belde de juf me op. Joey zat klappertandend en rillend op zijn stoeltje. Zelfs het warme vest van de juf wat om zijn schouders geslagen was hielp niet.  Toen ik een kwartiertje later op school aankwam vond ik hem in het kantoortje van de directeur met zijn rug tegen de verwarming en een kopje warme thee. Hij gaf bijna licht, zo witjes zag hij! Eenmaal thuis heb ik hem snel met zijn dekbedje op de bank gelegd en al snel kroop onze hond (die aanvoelde dat Joey niet lekker was en wel wat warmte/troost kon gebruiken) op het dekbed tegen Joey aan. Nog een paracetamol en een kopje thee deden hun werk en hij warmde weer wat op. Tv kijken, bankhangen en af en toe een hazenslaapje bleek het enige waartoe hij nog in staat was.  Om kwart over 3 ging ik even snel naar school om Anouk op te halen en toen we thuiskwamen was Joey aan het huilen.  Toen ik hem vroeg wat er aan de hand was zei hij: Ik wil niet meer ziek zijn, ziek zijn is niet leuk mamma! Aaah, dan breekt je hart toch! Die jongen die altijd zo stoer is, is ineens een heel klein zielig knulletje. Gelukkig heeft hij snachts flink liggen zweten (zo erg dat ik hem snachts om 1 uur in de douche heb gezet en zn bed heb verschoont) zodat hij zich de volgende ochtend al minder naar voelde. Na nog 2 daagjes uitzieken is hij vandaag weer naar school gegaan. Nu ga ik heel hard duimen dat dit het was voor deze winter!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je