{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziek zijn in de vakantie???

Echter, de nacht van vrijdag op zaterdag kwam onze jongste spruit al piepend en kermend de slaapkamer op. En jawel, daar kwam de eerste flots. Na alles goed schoongemaakt te hebben, lag hij weer in zijn eigen bedje. Twee uur later hoor ik de oudste.....gelukkig gooide hij alles in het toilet..... En de dag erna waren ze zo ziek en beroerd. Zondagochtend.....werd de derde ziek, zij had echter alleen buikkrampen en die nare gevolgen ervan:-) En ja, de ouders konden natuurlijk ook niet achterblijven. Die volgden op zondagmiddag en zondagnacht.

Afbeelding blog 'Ziek zijn in de vakantie???'
Kruipend naar het einde van 9 weken school verlangen we allemaal naar de kerstvakantie. Ze waren moe, heel moe. Denk echter maar niet dat dit resulteert in 's ochtends ietsjes langer slapen... Vrijdagmiddag voor de kerstvakantie. We besluiten er een relaxte middag van te maken. We hangen de laatste schoolwerkjes op ter decoratie en ze mogen een filmpje kijken. Dat ging allemaal goed en ze vonden het heerlijk. Echter, de nacht van vrijdag op zaterdag kwam onze jongste spruit al piepend en kermend de slaapkamer op. En jawel, daar kwam de eerste flots. Na alles goed schoongemaakt te hebben, lag hij weer in zijn eigen bedje. Twee uur later hoor ik de oudste.....gelukkig gooide hij alles in het toilet..... En de dag erna waren ze zo ziek en beroerd. Zondagochtend.....werd de derde ziek, zij had echter alleen buikkrampen en die nare gevolgen ervan:-) En ja, de ouders konden natuurlijk ook niet achterblijven. Die volgden op zondagmiddag en zondagnacht. Is dat bij jullie ook zo? Zijn jullie kinderen ook in de kerstvakantie ziek of in het weekend? Bij ons is het standaard de kerstvakantie. Maar dit keer was het echt hardnekkig en volgde het één het ander op. Vandaag waren ze alle 3 weer helemaal boven Jan. Wat een energie hadden ze vandaag! Pffff.....blij dat het bedtijd is maar vooral blij dat ze zich weer goed voelen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je