{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziek of schoolziek, kleuter

Mijn zoontje Jazz gaat over het algemeen met plezier naar school. Nu is hij een beetje grieperig en mocht thuis blijven.

Afbeelding blog 'Ziek of schoolziek,  kleuter' Achtergrond blur afbeelding

Mama, ik ben echt ziek en ik heb koorts,  aldus mijn 4 jarige kleuter.  En mama ik kan echt niet naar school.  Na een nacht met spoken,  besloten we hem een dagje thuis te houden.  Hij heeft longproblemen en is er benauwd. Maar toen hij vanmiddag kinderen buiten hoorden spelen zei hij, mama ik ga naar buiten fietsen. Waarop ik zei nee jij blijft vandaag binnen. Hij zei ik heb gejokt Mama en nu ben ik beter en kan ik naar buiten. 

Hem even naar buiten gedaan. Met 2 tellen was hij weer terug. Hij voelde zich toch niet zo lekker en kreeg weer koorts.  Hopelijk slaapt hij lekker door zodat hij morgen hopelijk Is opgeknapt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je