{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zetpil aan mijn baby geven of niet?

hulp gevraagd

Afbeelding blog 'Zetpil aan mijn baby geven of niet?'

Mijn kleine meisje was al eens eerder ziek, maar nu heeft ze het echt te pakken. Al dagen is ze grieperig, soms met koorts. Ik ben al bij de dokter geweest. Volgens hem moet ze gewoon lekker uitzieken en heeft ze last van een griepje. Mijn vraag is, kan ik mijn dochter een zetpil geven? Ik heb dat nog nooit gedaan, maar misschien voelt ze zich dan wel even wat lekkerder. Wat is jullie advies?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je