Snap
  • Kind
  • Gezond
  • zetpil

Zetpil aan mijn baby geven of niet?

hulp gevraagd
6 jaar geleden

Hier heb ik altijd wel zetpil gegeven. Dit ook op advies van ha. De jongste eigenlijk altijd verkouden met extreme pieken van niet kunnen slapen. Op dat moment geven we een zetpil. Dus niet zo maar maar echt om hem wel te laten slapen. Daar knappennze uiteindelijk het beste van op voor mijn gevoel...

6 jaar geleden

Afgelopen 2 dagen was mijn zoontje ook ziekjes. Koorts en verhoging verder qua gedrag niet anders dan anders, dus ik heb hem de eerste dag dat hij 39.5 had 2x een zetpil gegeven voor zn middagslaapje en voor hij in de avond naar bed ging en gisteren toen hij alleen verhoging had alleen voor hij in de avond naar bed ging.

6 jaar geleden

Ik geef een zetpil als ze echt niet lekker zijn. Daar zijn ze toch ook voor, speciaal voor baby’s. Nu is de jongste ook al 2 dagen aan het snotteren en niet helemaal fit. Alleen heeft hij geen last op het slaap gebied, hij kan zonder pilletje. Ik geef ze enkel als ze imo een beetje verlichting nodig hebben.

6 jaar geleden

Ik heb dat altijd wel gedaan, maar alleen voor ze in de avond naar bed gingen. Zodat ze in ieder geval een paar uur konden slapen, want als ze bij slapen worden ze sneller beter (denk ik altijd). Overdag niet want koorts is er niet voor niets, als je dat blijft onderdrukken onderdruk je het natuurlijk afweersysteem.