{{ message.message }}
{{ button.text }}

zelfgemaakte speelgoed bowlen

vaker speelgoed kopen is kost echt veel als je kind niet meer wilt spelen of kapot maken.

Afbeelding blog 'zelfgemaakte speelgoed bowlen'

Ik koop bijna elke maand nieuwe speelgoed voor mijn kinderen maar paar dagen vonden ze speelgoed niet meer leuk of kapot te maken. elke keer moet ik nieuw kopen.. veel mensen vroegen me niet doen en kost echt veel.

ik heb nu besloten minder kopen.. ik heb via internet bekijken welke beste leuk voor mijn kinderen spelen.

Ik heb wat idee..Neem 6 leeg flessen zoals aldi water flessen. Daar vul je zand of water mag ook, niet allemaal vol, helft ongeveer 3/4 vullen.... en heel goed dichtmaken en nog eens plakband vastmaken zodra je kinderen willen openmaken.

en neem wat ballen, bij action goedkoop zak ballen kost nog geen 2 euro..

daar leg 6 flessen op.. gooien ballen naar flessen als flessen gaat vallen dan win..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je