{{ message.message }}
{{ button.text }}

ze eerste verjaardag

Ze eerste verjaardag wat was dat lastig plannen van af hoelaat tot hoelaat vieren . En dan nog wat voor hapjes

Afbeelding blog 'ze eerste verjaardag' Achtergrond blur afbeelding

1 november hebben we Silvano's eerste verjaardag gevierd . Weken van tevoren al zitten denken vanaf hoelaat tot hoelaat zullen we het vieren, wel of niet laten mee eten denk dat veel met die twijfel zit. 

Uiteindelijk goed overlegt en besloten van 14:00 tot 20:00 mooie tijd dachten we zo niet iedereen komt toch om 14:00 uur binnen wandelen. 

Wat moet je vragen nou ik had totaal geen idee dus lekker in de vrije loop gelaten.

Met me zus besproken voor de taart dat ze ook een meptaartje maakte en een aparte taart . Ze mocht der eigen helemaal van me uit leven . Zo doet ze dat eigenlijk iedere verjaardag heerlijk zo zus die dat doet.

En dan nog wat zullen we eten wat past in het budget lekker spaghetti en dat viel bij iedereen in de smaak. 

En de dag zelf Silvano naar bed geweest voor dat de visite kwam . Zo onder de indruk na ze taartje weer zo moe dus weer eventjes uurtje slapen geen probleem . Eigenlijk bijna de hele middag hangerig en tegen avond kwam die helemaal bij. Toen eigenlijk bijna alle visite weg was op mijn zussen en zwagers na. Gingen we uitgebreid naar ze kadotjes kijken zat een deel tussen waar die wel al mee kon spelen en deel waar die eigenlijk nog teklein voor is . Dat in een tas en weg gezet. Kind heerlijk genoten en goed verwend. 

En wat waren wij gesloopt naar zo dag maar alles voor de kleine man die inmiddels niet meer zo klein is ♡♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je