{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zak, zakkerige koorts!

Een wens, dat mijn Baby weer beter wordt. Hoe lang duurt zo'n koortsbui nog?

Afbeelding blog 'Zak, zakkerige koorts!' Achtergrond blur afbeelding

In gedachten pluk een bloem tussen het hoge, jonge gras vandaan. Zo'n klein bolletje met tientallen van die veertjesachtige sprietjes die je weg kan blazen. Ik adem diep in, blaas uit, en WHOOOSH! Wég vliegen die zachte sprietjes, de lucht door, gevolgd door mijn wens.

Ik wens dat Baby weer beter wordt. Dat hij weer in slaap valt wanneer hij wakker wordt uit nog een koortsslaap. Moet ik hem laten huilen? Of juist telkens uit bed halen? Slaap is toch het beste medicijn, of niet dan?

Geef ik teveel en te lang paracetamollen? Van die grote waxproppen die ik onder luid protest in zijn gat plop. Te weinig eten? Maar hij wil niets. Drinken doet hij genoeg. De dokter in het ziekenhuis zegt dat er niets aan de hand is. Grote, enge man in een veel te witte jas, met veel te veel enge werktuigen in zijn hand die zich griezelig dichtbij om Baby heen bewoog- wat moest Baby huilen, daar op doe onderzoeksbank. GELUKKIG was er niets ernstigs aan de hand.

Maar waarom heeft hij dan al 3,5 dag koorts die maar niet zakt? Tussen de 39.0 en 39.9 koorts hebben is geen grapje.

Baby weet niet waar hij het zoeken moet. Wel op schoot, niet op schoot, huilen, dreinen, zeuren, slapen, waterige pindakaas schijten, eten weigeren, wel een fles, geen fles... Arm schaap.

Word beter, mijn Baby. Hup! Word beter, zodat we weer fijn kunnen spelen en lachen. Fietsen en dollen. Zingen en in onze handjes klappen. Zodat je weer stralend door het leven kunt. Please.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je