{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yes ze praat!!

Afbeelding blog 'Yes ze praat!!' Achtergrond blur afbeelding

Zoals eerder al eens geblogd abby heeft een flinke taal achterstand  door zuurstoftekort bij de bevalling doordat ze bleef hangen met haar schouders, Het is Nog steeds niet waar het moet zijn maar het gaat elke dag wat beter, elke dag wel een nieuw woordje of zinnetje erbij!voorschool doet wonderen haha, ze is ook veel liever naar andere kinderen toe wat samen spelen betreft en kan zich dan ook verstaanbaar maken. ze neemt de woorden ook veel makkelijker over, echt geweldig om te horen, iedereen kan haar zowat verstaan als ze wat zegt.  al zijn het vaak maar losse woorden of 2 a 3 woorden achtereen. werd langzaam ook wel tijd aangezien ze in juli al 3 wordt. als je de andere kindjes al hoort pff die praten al hele zinnen en verhalen,en als ik abby dan zo hoor denk ik , mijn god ze loopt nog zo achter, kom op meid. baal dan als een stekker omdat ik nog steeds het gevoel heb dat het aan mij ligt, dat ik het haar niet krijg geleerd terwijl ik zo me best doe. tot juli nog voorschool en dan vakantie, hopelijk dan al een stuk beter weer, anders miss wel naar de logopedie

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je