{{ message.message }}
{{ button.text }}

Yes Ze mag ook eindelijk naar de grote school!!

eindelijk mag ze eind oct ook naar de basisschool! eindelijk alles bij!

Afbeelding blog 'Yes Ze mag ook eindelijk naar de grote school!!' Achtergrond blur afbeelding

voor degene die me vorige blogs niet heeft gelezen, even een kort verslagje ervan.

Mijn dochter heeft door complicaties bij de bevalling zuurstof tekort gehad, ze zou er kleine problemen van kunnen krijgen, echter later blijkt dit totaal niet klein te zijn maar toch wel erg groot. in eerste instantie zagen we alleen haar ontwikkeling wat betreft bij bewegen, kruipen deed ze ontzettend laat, dingen grijpen,optrekken,stapjes zetten en los lopen, los lopen deed ze bijvoorbeeld pas met een 2,5. we hebben de duowagen moeten gebruiken tot 3,5 omdat ze niet lang kon lopen en lang kon staan. Toen dat eenmaal allemaal was zoals het moest zijn met veel oefenen en naar schoolgaan (voorschool) doordat we eindelijk een verwijzing hadden en niet meer hoefde te wachten met de wachtlijst.Toen was al opgevallen dat spraak niet echt goed was, maar had nog geen nood volgens het cb, maar eenmaal 3 jaar oud kon ze maar een paar woorden zoals boom, huis , mama, papa maar alleen ik kon dit verstaan, vreemde moesten altijd maar gokken. uiteindelijk kregen we hier eindelijk ook een verwijzing. en konden we eind juli 2013 gaan beginnen. ze maakte al kleine sprongen maar toen we verhuisd waren 23 dec 1013 naar gilze en hier logopedie kreeg en peuterschoolzaal ging ze sneller vooruit, en beviel zowel Abby als mama veel beter, het word hier veel beter begeleid en dat werpt zijn vruchten af...

iedere keer als we nu bij de logopedie komen krijgen we weer te horen dat ze weer flink is vooruit gegaan, en bij school gaat ook beter. zo goed dat ik vandaag te horen kreeg dat me meisje van 4 het nu zo goed doet dat ze na de herfstvakantie nu ook eindelijk naar de basisschool mag! voor de vakantie had de peuterschoolzaal nog geen vertrouwen erin en dachten dat ze dan een terugval zou krijgen dus is ze langer erop gebleven en het gaat inderdaad super vooruit, Heb nu echt een meisje van 4 jaar oud, tuurlijk spraak moet nog wat...maar het is al goed genoeg dat ze naar de grote school mag zoals Abby zegt! ben echt zo onwijs trots! 

we zijn al samen rond het kijken voor nieuwe kleertjes en schoentjes want Abby wil als een ''grote'' meid uitzien! Ze weet ook precies al wat ze wil haha, maar merk daardoor wel echt dat ze eraan toe is, en gelukkig zijn oud klasgenootjes ook naar die school. scheelt weer de helft straks. Mama heeft wel wat de zenuwen maar dat heeft gelukkig bijna elke mama, man man man mijn kleine meisje word nu echt groot!  En zo blij dat het vechten en constant mee bezig zijn nu echt zijn vruchten heeft afgeworpen! YES!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je