{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wow..nog maar net binnen...en...GEWONNEN

Zomaar win ik vandaag een kinderwagen Easywalker Mosey, wat een verrassing!!

Afbeelding blog 'Wow..nog maar net binnen...en...GEWONNEN'

Nog maar een klein poosje 'loop' ik hier rond, ik lees, ontdek en ben onder de indruk van alles wat hier geschreven en gedeeld wordt. Vandaag logde ik ook even weer in en zag de win actie voor de easywalker. Wat een leuke kinderwagen...zou ik een gokje wagen? Ik kan natuurlijk altijd even meedoen,winnen doe ik nooit. Ik schreef waarom wij de Easywalker Mosey moesten winnen en ging verder met de dingen die ik op een dag tegen kom. De wasmachine even aanzetten, was ophangen, mijn zoontje van ruim vijf maanden uit bed halen en voeden. Een genietmoment dat ik hem nog steeds zelf mag voeden (na een hele lastige start, maar daarover meer in een andere blog) Aan het einde vd middag had ik de meiden van school gehaald en checkt achteloos mijn mail. "Gefeliciteerd, jij bent de winnaar" Ik dacht nog "Jaja en wat moet ik daar dan nog voor doen" Maar nee hoor ik had echt gewonnen! Een prachtige kinderwagen. Wat is dat leuk!!! We gaan er heerlijk mee wandelen met onze kleine man.....er volgens vast nog wel foto's als de wagen is binnengekomen. Hij komt pas in oktober...dus nog eventjes geduld.

Foto is van onze zoon tijdens onze vakantie in de 'oude' kinderwagen ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je