Snap
  • Kind

Woezel en Pip Boeken Collectie

Voorlezen vinden mijn kinderen geweldig en ze hebben hun favoriete vriendjes!

Mijn kids vinden het super om voorgelezen te worden en dit probeer ik dan ook iedere avond te doen. Al zijn er avonden dat het er bij in schiet en avonden waarop het sowieso niet mogelijk is. Woensdag is zo’n avond waarop het niet mogelijk is. Mijn dochter moet dan van kwart over vijf tot zes uur naar zwemles en ik zelf moet om half zeven weg om naar mijn “zwemles” te gaan. En op zaterdag lukt het vaak niet, omdat ik dan wedstrijd heb. Maar de rest van de avonden probeer ik altijd wel een verhaaltje voor te lezen.

De kids zijn helemaal fan van Woezel en Pip en de boeken van Woezel en Pip zijn hier dan ook favoriet (samen met de boeken van Jokie & Jet en Sprookjesboom). Inmiddels hebben we dan ook al een hele verzameling Woezel en Pip boeken in de kast staan. Laatst was ik de boekenkast een grote schoonmaak aan het geven en overnieuw aan het inrichten. Toen zag ik pas echt hoeveel boeken we hadden hahaha. Alleen we hebben ze dus nog steeds niet allemaal! Niet? Nee, niet… maar dat is wel iets wat ik compleet wil hebben.

Dus heb ik een lijstje gemaakt met de titels van de boeken die wij hebben en ben ik op internet en marktplaats op zoek naar de boeken die niet meer in de winkel te koop zijn.

Hebben jullie kinderen ook voorkeur voor verhaaltjes? En hebben jullie dan ook de (gehele) collectie?!

8 jaar geleden

Ze blijven leuk vind ik. Dochter lief van 5 en zoon lief van 2 vinden het geweldig. En hopelijk mijn ooit kleinkinderen later ook hahah

8 jaar geleden

Wauw, wat mooi! Wij zijn ook Woezel en Pip fans ook al is Dunya al acht. We genieten van die grappige hondjes en ik heb zonet een blog geschreven over de film en het ontstaan van deze hondjes en de Tovertuin.

8 jaar geleden

Cubidos? Nog nooit van gehoord. Woezel en Pip zijn hier uberfavoriet. En ik moet zeggen zo'n collectie in de kast ziet er wel leuk uit hihi

8 jaar geleden

De oudste vind ook Geronimo Stilton leuk, maar wil heel graag zelf leren lezen. Echt schattig is dat hahah