Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Woensdag=bakdag... Vandaag met bakker Yara

Woensdag is bij ons bakdag. De ene week met bakker Noa en de andere week met bakker Yara. Ze mogen dan zelf kiezen wat ze willen bakken.

Zelf ingredienten verzamelen... recept lezen en zoveel mogelijk zelf doen, tussendoor snoepen totdat je groen ziet van de misselijkheid. De hele keuken op z'n kop zetten... Dat is dolle pret! En dan 's avonds bij de koffie lekker smullen!

Normaal zou ik er niet aan gedacht hebben om hier een blog van te schrijven maar vanmorgen toen Frans al naar het werk was kwam Yara even bij me in bed liggen kletsen. Ze zei op een gegeven moment; "mama jij zegt toch altijd dat we onze herinneringen moeten maken. Van het bakken wil ik een herinnering maken. Als jij het dan blogt gaan we het nooit meer vergeten." En er heel blij achteraan; "jaaaa vanaf nu gaan we heel veel mooie herinneringen maken en bloggen dan gaan ze nooit meer weg!!"

Vandaag is Yara onze bakker. Ze koos voor "8 kleine fruittaartjes" van Koopmans.  

Met als fruit; aardbeien en druiven en gouden parels als versiering. Het recept op de verpakking was heel duidelijk. Toch vond Yara ontbrak er een heel belangrijk ingredient; "Bakplezier... helaas niet bij de jumbo te koop"  en een niet noodzakelijke maar wel handige benodigdheid; "vrienden om je taartjes mee te versieren en samen op te eten".  Aan beide ontbrak het hier gelukkig niet ;-)

En voor de oplettende lezer... de andere 4 taartjes zijn al opgegeten door onze mini- bakker en haar hulpjes.                                          

9 jaar geleden

Wat een onwijs leuk idee zeg. en wat grappig dat zei er zelf mee komt om het te gaan bloggen. taartjes zien er verrukkelijk uit zeg krijg er trek van zo in de vroege morgen ;P