{{ message.message }}
{{ button.text }}

Woensdag is een bil!

Autistische dochter die spreekwoorden niet begrijpt want neemt alles letterlijk en dan krijg je soms grappige sithuaties.

Afbeelding blog 'Woensdag is een bil!'

Het is weer woensdag en ik verzamel mij bij de club ouders die allemaal braafjes met hun mobiel aan de weer zijn met smart wachtend op hun kind. 

MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA klinkt het opeens en ik zie mijn kind uitgelaten naar mij toerennen. Ik kijk om en val bijna voorover aangezien ze me haast bespringt. Dag schatje hoe was je dag? Ja goed mama MAAR mama.. woensdag is een bil!

Ughhhh ik kijk haar twijfelend aan en weet niet precies wat ze bedoelt. Dus ik vraag haar wat ze bedoelt. Ze schiet  meteen in verdediging en zegt het is echt waar mama vandaag is de bil! En donderdag zijn de knien en vrijdag zijn de teentjes ( ze begint te giegelen want teentjes zijn altijd al grappig voor haar ).

Echt uitleggen kan ze niet maar ik moest het de juf maar vragen. Dus volgende dag vroeg ik dus aan de juf wat ze nou bedoelde. Nou de juf begon heel hard te grijnzen en zij toen: Ja mijn schuld!

Ik begon maandag te zeggen: Ja vandaag is het maandag, de kop is eraf! Tja toen begonnen de kinderen derest erbij te verzinnen en is woensdag dus in het midden en moest dus de bil zijn.

Ik liep dus met een mega grijns uit de klas en dacht ja kan niet wachten tot we bij de teentjes zijn!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je