Snap
  • Kind
  • post

Wintertijd

Wintertijd, hoe reageren jullie kinderen op de wintertijd? Hebben ze er wel of geen last van.

Wintertijd, hoe reageren jullie kinderen op de wintertijd?

De wintertijd is weer ingegaan. De klok is een uur terug gegaan. Ik vind het zelf altijd weer moeilijk als de wintertijd ingaat. Ik ben dol op het voorjaar en de zomer. In de winter kan ik me echt een mol voelen. Het is vroeg donker, de dagen lijken langer en je bent wat meer binnen. En het is natuurlijk kouder. Toch vind ik het heerlijk om met de kinderen te gaan wandelen in de bossen.

Vanochtend hebben de dames uitgeslapen en dat was voor ons heel fijn.

Jasmijn is dol op bomen. Ze vind de vallende bladeren geweldig. Ze pakt de bladeren ook op en kijkt ernaar. We hebben haar uitgelegd dat in de herfst de bladeren vallen. Vandaag had ze een blad gepakt en ze keek naar de boom en ze riep boom, heel schattig.

Charlotte vindt het leuk om naar vallende bladeren te kijken.

Ik merkte wel dat de kinderen eerder moe waren vandaag. We hebben ze in bad gedaan en daarna naar bed gebracht. Ze sliepen meteen. Mijn man is vandaag ook heel moe. We gaan op tijd slapen vandaag.

Hoe reageren jullie kinderen op de wintertijd? Hebben ze er last van?

10 jaar geleden

Charlotte was vannacht om de twee uur wakker, dus bij ons ook nog niet omgeschakeld. Bedankt voor je reactie en ik hoop dat je kinderen vannacht lekker doorslapen:)

10 jaar geleden

Inderdaad grappig de verschillen!

10 jaar geleden

Gefeliciteerd met je dochter! Grappig dat jij daar ook over hebt geschreven!

10 jaar geleden

hier geen last van.. oh wacht :p wij hebben geen winters! Onze klok blijft ook hetzelfde trouwens... grappig he, die verschillen...