{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wintertijd

Wintertijd, hoe reageren jullie kinderen op de wintertijd? Hebben ze er wel of geen last van.

Afbeelding blog 'Wintertijd'

Wintertijd, hoe reageren jullie kinderen op de wintertijd?

De wintertijd is weer ingegaan. De klok is een uur terug gegaan. Ik vind het zelf altijd weer moeilijk als de wintertijd ingaat. Ik ben dol op het voorjaar en de zomer. In de winter kan ik me echt een mol voelen. Het is vroeg donker, de dagen lijken langer en je bent wat meer binnen. En het is natuurlijk kouder. Toch vind ik het heerlijk om met de kinderen te gaan wandelen in de bossen.

Vanochtend hebben de dames uitgeslapen en dat was voor ons heel fijn.

Jasmijn is dol op bomen. Ze vind de vallende bladeren geweldig. Ze pakt de bladeren ook op en kijkt ernaar. We hebben haar uitgelegd dat in de herfst de bladeren vallen. Vandaag had ze een blad gepakt en ze keek naar de boom en ze riep boom, heel schattig.

Charlotte vindt het leuk om naar vallende bladeren te kijken.

Ik merkte wel dat de kinderen eerder moe waren vandaag. We hebben ze in bad gedaan en daarna naar bed gebracht. Ze sliepen meteen. Mijn man is vandaag ook heel moe. We gaan op tijd slapen vandaag.

Hoe reageren jullie kinderen op de wintertijd? Hebben ze er last van?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je