Snap
  • Kind
  • post

Winter?? Sneeuw??

zou het nog winter worden deze winter?

Ze zeggen dat het volgende week wat kouder wordt... Ik keek net even op een weer site, en zag inderdaad dat ze verwachten dat het een paar dagen gaat vriezen, maar ja, -3 maximaal...
Zou het nog winter worden??
Op het moment dat ik dit schrijf plenst het buiten. Het lijkt eerder herfst. Ik heb ook niet echt het idee dat het nieuwe jaar pas 9 dagen oud is.
Ik hoop wel dat het nog flink gaat vriezen en sneeuwen! Het lijkt me zo leuk om met onze oudste te gaan schaatsen! En lekker op de slee!
De enige sneeuwpop die we tot nu toe hebben gemaakt is er één van papier met watjes als sneeuw...
Dus wat mij betreft mag het wel een tijdje gaan vriezen (-48 zoals ergens in de VS hoeft nou ook weer niet...). Maar dan liefst wel binnen nu en begin maart, want in maart mag de lente van mij wel beginnen. Ik hoop in elk geval dat de winterjas dit jaar wat eerder de kast in kan dan pas in mei, zoals vorig jaar.
Dus als het kan graag nu wat ijs en sneeuw, dan begin maart mag alles weer ontdooien en mogen de krokusjes en narcisjes te voorschijn komen zodat we ook een lekker lange lente kunnen hebben (en dan mag het weer wel warm zijn!)
Maar ja, er zullen ook vast genoeg mensen zijn die het wel prima vinden dat het niet vriest en sneeuwt... Maar voor de kinderen lijkt het me toch wel erg leuk!! (En ik vind schaatsen en met de slee er op uit zelf ook erg leuk.)

10 jaar geleden

Afgelopen weekend reed ik langs zo'n soort sportzaak een dorp verder en daar stond het bord "schaatsen slijpen" al buiten!

10 jaar geleden

Ja, een slee! Die zal nu nog wel te krijgen zijn. Zou ik al ergens mijn schaatsen kunnen laten slijpen voor het geval dat?

10 jaar geleden

Ik liep woensdag "zonder jas" (met vest) buiten en dacht eigenlijk hetzelfde! Sneeuw op zich vind ik heel leuk wanneer ik vrij heb ;-) niet wanneer ik de weg op moet. De regen hoeft van mijn niet meer dat neigt meer naar herfst, nee geef me dan maar de Winterse kou en daarna weer heerlijk de Lente. *en gelijk valt haar in dat ze nog op zoek moet naar een nieuwe slee*

10 jaar geleden

Ik vind het nu hartstikke lekker weer. Kan lekker naar buiten met de kleinste van 2 maanden zonder kruik in de bak en bang te hoeven zijn dat ze het te koud krijgt. Maar het klopt niet. Dit weer wil ik in het najaar of in het voorjaar. Als ik nu uit mijn bed kom in de ochtend heb ik het niet eens koud. Geef mij maar even een maand lekker ijskoud weer, zodat we lekker kunnen gaan schaatsen. En ervoor en erna een weekje goede sneeuw ;)