{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winter?? Sneeuw??

zou het nog winter worden deze winter?

Afbeelding blog 'Winter?? Sneeuw??'

Ze zeggen dat het volgende week wat kouder wordt... Ik keek net even op een weer site, en zag inderdaad dat ze verwachten dat het een paar dagen gaat vriezen, maar ja, -3 maximaal...
Zou het nog winter worden??
Op het moment dat ik dit schrijf plenst het buiten. Het lijkt eerder herfst. Ik heb ook niet echt het idee dat het nieuwe jaar pas 9 dagen oud is.
Ik hoop wel dat het nog flink gaat vriezen en sneeuwen! Het lijkt me zo leuk om met onze oudste te gaan schaatsen! En lekker op de slee!
De enige sneeuwpop die we tot nu toe hebben gemaakt is er één van papier met watjes als sneeuw...
Dus wat mij betreft mag het wel een tijdje gaan vriezen (-48 zoals ergens in de VS hoeft nou ook weer niet...). Maar dan liefst wel binnen nu en begin maart, want in maart mag de lente van mij wel beginnen. Ik hoop in elk geval dat de winterjas dit jaar wat eerder de kast in kan dan pas in mei, zoals vorig jaar.
Dus als het kan graag nu wat ijs en sneeuw, dan begin maart mag alles weer ontdooien en mogen de krokusjes en narcisjes te voorschijn komen zodat we ook een lekker lange lente kunnen hebben (en dan mag het weer wel warm zijn!)
Maar ja, er zullen ook vast genoeg mensen zijn die het wel prima vinden dat het niet vriest en sneeuwt... Maar voor de kinderen lijkt het me toch wel erg leuk!! (En ik vind schaatsen en met de slee er op uit zelf ook erg leuk.)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je