{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnen Little people boederij

Verbaast maar onwijs blij waren we toen we te horen kregen dat we de little people boederij hadden gewonnen. Mijn meisje speelt nog steeds ontzettend graag met Little people en deze boederij is een leuke aanvulling.

Afbeelding blog 'Winnen Little people boederij' Achtergrond blur afbeelding

Verbaast maar onwijs blij waren we toen we te horen kregen dat we de little people boederij hadden gewonnen. Mijn meisje speelt nog steeds ontzettend graag met Little people en deze boederij is een leuke aanvulling.Bij binnenkomst was het al een groot feest......yey een doos! Kan ik daar op?

De boederij moest nog in elkaar worden gezet maar dat duurde maximaal 5 minuten (2 schroefjes en een deurtje vast klikken)De boederij maakt veel geluid en de liedjes worden geactiveerd door deurtjes open en dicht te doen. Als de maan boven staat komen we andere geluiden uit dan dat de zon boven staat.

Verder wordt er bij de boederij een boer, schaap, koe en paard geleverd. (Belle hoort er niet bij maar we speelde boer zoekt vrouw :-D)

Al met al heeft de boederij het hele weekend op de salontafel gestaan en wordt er nog steeds druk mee gespeeld. Bedankt mamaplaats voor dit mooie cadeau!

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je