{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar van het 'sophia' Disney prijzenpakket

vandaag kreeg ik bericht! Dat wij een van de winnaars zijn van het 'sophia' disneypakket!

Afbeelding blog 'Winnaar van het 'sophia' Disney prijzenpakket'

Ik weet nu al 100% zeker dat ons kleine prinsesje dit super leuk gaat vinden! Volgende week dinsdag 29-07-2014 word ze 2 jaar! Dus dat is een extra leuke verassing voor haar verjaardag! Zo benieuwd hoe ze gaat reageren! Zodra het binnen is zal ik wat foto's en een verhaaltje plaatsen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je