{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winnaar autostoel migo saturn

Wat was ik verrast dat ik de winnaar was van de autostoel Amigo Saturn autostoel.

Afbeelding blog 'Winnaar autostoel migo saturn' Achtergrond blur afbeelding

hallo mama,s

Nog niet zo lang geleden zag ik mamaplaats voorbij komen op Facebook en dacht dit lijkt mij een leuke site!

Na even rondgesnuffeld te hebben besloot ik mij te registreren op deze site, en ben direct verder op verkenning gegaan :) en zag ik dat deze site echt wat voor mij is.

Toen ik bij het onderdeel win kwam moest ik natuurlijk ook daar een kijkje nemen, en er stonden zeer leuke prijsvragen! Ik dacht laat ik ook eens meedoen met de prijsvraag voor de Migo saturn autostoel groep 1. Het zou fantastisch zijn om deze te winnen aangezien onze kleine man zijn maxi cosi wel wilde verlaten! 

Blij verrast was ik toen ik een email ontving van mamaplaats, ik dacht eerst dit zal wel een nieuwsbrief zijn en lees deze vaak niet direct. Maar het onderwerp vertelde anders " gefeliciteerd u bent de winnaar" ik kon mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en heb de mail direct geopend, tot mijn verbazing had ik de Migo Saturn autostoel gewonnen.Met de vraag of ik contact op wilde nemen heb ik dit direct gedaan, en de autostoel werdt al binnen een week geleverd!

Na het in ontvangst nemen gelijk uitgepakt en wat is de Migo Saturn een mooie en comfortabele stoel! Ook een groot voordeel dat de stoel 5 standen heeft. Inmiddels hebben wij de stoel alweer 3 weken in gebruik en geniet onze kleine man met volle teugen van zijn nieuwe stoel en zullen wij nog vele veilige kilometers maken ! 

Groetjes, Wendy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je