{{ message.message }}
{{ button.text }}

Winkelen zonder geld, kan het?

Afbeelding blog 'Winkelen zonder geld, kan het?'

Tja hoe doe  je dat? 4 opgroeiende jongens met ieder hun eigen wensen, de een is dol (de jongste dan) op  Bob de bouwer, de ander van Mario Bros, weer de ander van Angry Birds en onze oudste van 15 van Gadgets.

En dan mama die ze graag leuk kleedt en niet van doorschuiven houdt naar de ander.. Euh dat kost geld dus, en met 4 kinderen is het leven al duur genoeg.

Mama vond een oplossing, per toeval stuitte ik via Facebook op een paar groepen in mijn eigen woonomgeving, genaamd Bigsale / Weggeefhoek en de ruilsite / hoek + ook nog een kledinghoek wat wil je nog meer ;-)

Nou ik kan je zeggen een groot succes.. via Bigsale bieden dorpsgenoten mensen in mijn eigen omgeving hier hun waar aan en kun je aan leuke koopjes komen of je eigen spulletjes verkopen. Via de Weggeefsite kun je je overtollige spulletjes waar je geen geld meer voor hoeft aan een ander geven dmv een lotingssysteem.. super toch om een ander te verblijden met dat paar schoenen van je zoon die niet meer past echter wel nog goed genoeg zijn voor een volgende buitenspeel ronde..

Kledinghoek spreekt voor zichzelf.. biedt er je overtollige of te klein geworden kleding van jezelf / kids / je man... aan.

Maar nu de ruilsite helemaal geweldig, het wordt bijna een hobby ;-) allemaal mensen in mijn eigen buurt die dmv foto's allerlei waar te ruil aanbieden, van speelgoed / kleding etc tot dingen voor in je huis, tuin enz... je kan het zo gek niet bedenken.

Geweldig, door mijn shopping verslaving genoeg hier in huis verzameld de afgelopen jaren ;-), nu ruil ik het voor leuke 'nieuwe' dingen voor de kinderen.. (echter ook voor mezelf) Zo heb ik mijn jongste afgelopen week zeer verblijd met een hele set Bob de Bouwer speelgoed. Echt geweldig.. en de ruilster was weer helemaal blij met 'nieuwe' spullen voor haar kinderen.

Hebben jullie nog leuke aparte budget tips? 

Of ben je nieuwsgierig naar de ruil / verkoop / weggeefsites, wie weet zit er bij jou ook wel een in de buurt via Facebook OF tipje start er zelf een :-) 

Voor geïnterseerden woonachtig omgeving West-Friesland (NH) kijk hier eens:

https://www.facebook.com/groups/Ruilhoek.westfriesland
https://www.facebook.com/groups/376427005759263/ (Big sale)

https://www.facebook.com/groups/385755044813207/ (Weggeefsite)
https://www.facebook.com/groups/385546504862629/ (Kledinghoek)

Of kijk daar de kunst af en start er zelf een in je eigen omgeving, zo helpen we elkaar in deze toch al veel te dure tijden.. GEWELDIG toch :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je