Snap
  • Kind

Wil je je speen?Nee. Moet ik hem weggooien?Ja

Mama mag ik 'peen'? Nee die moest ik toch weg gooien? O ok. Mama? Ja. Ikke toot, baby's tein he? Ja jij bent groot dat klopt Mica.

Mica was twee dagen oud. En had erg veel zuigbehoefte. We dachten, zullen we die speen eens proberen uit het pakket. En ja hoor, meneer was tevreden. Eerst ben je heel makkelijk en geeft dat speentje lekker. Maar dan komt er een dreumes die het liefst de hele dag met de speen loopt. Nee mama stopt hem in je bedje en als je weer gaat slapen mag je hem.....Ja natuurlijk. Mica boos of verdrietig...ach mannetje, kijk heb je je speen even!!!! Vorige week stonden we op het punt Mica naar bed te brengen. En daar kwam de peuterpuberteit..nee mama! O, maar kijk eens wat ik heb..die mag je dan hebben. Nee mama. Moet mama hem dan weggooien? Ja.. .. .. Ok dan gooi ik hem weg. Eenmaal speen uit beeld zeg ik, kom we gaan naar bed. In bed was hij even verdrietig. Peen nou? Nou die moest ik weggooien van jou. Jij bent al een hele grote jongen. Je bent toch geen babytje meer? O, kreeg ik als antwoord en hij is lekker gaan slapen! Tot op de dag van vandaag vraagt hij heel soms, mama peen? En dan zeg ik nee, die is weg. O oja. Zo trots dat ik op hem ben! wauw!

9 jaar geleden

Zo is het bij onze oudste ook gegaan. Ongeveer een week voor ze een jaar werd gaf ik haar speen en toen werd er gezegd door haar:" nee hoef nie" Ze heeft er nooit meer om gevraagd :D Super hoor! Echt iets om trots op te zijn.

9 jaar geleden

Super goed dat je het zo op en afgebouwd hebt! Mijn zus heeft een kind van 4 en MOET met de speen slapen, anders is het herrie geblazen. Je mag super trots zijn :)!