{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wil je je speen?Nee. Moet ik hem weggooien?Ja

Mama mag ik 'peen'? Nee die moest ik toch weg gooien? O ok. Mama? Ja. Ikke toot, baby's tein he? Ja jij bent groot dat klopt Mica.

Afbeelding blog 'Wil je je speen?Nee. Moet ik hem weggooien?Ja'

Mica was twee dagen oud. En had erg veel zuigbehoefte. We dachten, zullen we die speen eens proberen uit het pakket. En ja hoor, meneer was tevreden. Eerst ben je heel makkelijk en geeft dat speentje lekker. Maar dan komt er een dreumes die het liefst de hele dag met de speen loopt. Nee mama stopt hem in je bedje en als je weer gaat slapen mag je hem.....Ja natuurlijk. Mica boos of verdrietig...ach mannetje, kijk heb je je speen even!!!! Vorige week stonden we op het punt Mica naar bed te brengen. En daar kwam de peuterpuberteit..nee mama! O, maar kijk eens wat ik heb..die mag je dan hebben. Nee mama. Moet mama hem dan weggooien? Ja.. .. .. Ok dan gooi ik hem weg. Eenmaal speen uit beeld zeg ik, kom we gaan naar bed. In bed was hij even verdrietig. Peen nou? Nou die moest ik weggooien van jou. Jij bent al een hele grote jongen. Je bent toch geen babytje meer? O, kreeg ik als antwoord en hij is lekker gaan slapen! Tot op de dag van vandaag vraagt hij heel soms, mama peen? En dan zeg ik nee, die is weg. O oja. Zo trots dat ik op hem ben! wauw!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je