{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wij zijn wij en ik ben ik :-D

Afbeelding blog 'Wij zijn wij en ik ben ik :-D' Achtergrond blur afbeelding

Hé, hallo, ! 

In mijn vorige blog had ik gemeld dat ik bij de volgende blog ons even ging voorstellen. Soooooo here i am! :-D

Wij zijn , jonas, joyce,yurre en Yfe..Jonas is de pluspapa van mijn kinderen, en geloof me hij is de beste pluspapa ever! oooooh wat ziet hij mijn kinderen graag. Spelen,ravotten en onozel doen maar vooral hij geeft de kids onvoorwaardelijke liefde recht uit zijn hart. Wij hebben het getroffen met iemand zoals jonas <3.  Ikzelf ben joyce, 26 jaar. Yurre is mijn oudste zoontje, hij is er 5, dan heb je sterrre, voor altijd in mijn hart, daarna kwam ons Yfe.

Yurre is een super lieve jongen, zacht van karakter en een echte knuffelbeer die zich snel aanpast aan alles. hij is een suuuuuper leuke grote broer voor yfe, al trekken ze soms elkaars haren uit, haha =D.  Dan heb je ons Yfe, een zeer pittig dametje. Yfe heeft toen ze net 1 jaar was haar eerste hartstilstand gehad. In 3 maanden tijd heeft ze er 7 gehad. Na 5 ziekenhuizen te doen , hebben ze het uiteindelijk in rijsel gevonden wat mijn meisje heeft...vervolgens werd ze in UZ leuven geopereerd. Prutsie heeft van haar 14 maanden een pacemaker wegens erge hartritmestoornissen. ondertussen is ons yfeke stabiel en geniet ze van haar leven.

Ikzelf ben een 26 jarige moeder die leeft voor haar kinderen. Mijn kinderen zijn mijn alles, ik ga voor hen door het vuur en ik beleef de tofste tijden met hen. Sinds een paar maanden heb ik een relatie met jonas. Ik heb leren beseffen om terug van het leven te genieten en niet telkens te leven met angst en stress, want dit had ik wel na alles van Yfe. Leren in zien dat het leven te kort is om ongelukkig te lopen, zoekend naar mezelf , heb ik mezelf terug gevonden. Mede dankzij Jonas, hij is niet alleen mijn liefje maar ook mijn alles beste vriend. Ik hou van hem met mijn hele hebben en houden. Ik zeg altijd , Liefde is de brandstof om gelukkig te zijn.

Nadat ik mijn hersenbloeding kreeg en kort daarna mijn dochtertje ernstig ziek werd, ben ik beginnen anders leven , een andere kijk op het leven zeg maar...proberen te genieten en doen wat ik zelf wil doen , en wat mijn kids en partner gelukkig maken is het enige die momenteel belangrijk is voor mij.

Het leven is een groot feest, maar we moeten zelf de slingers ophangen , ook na een hoop zware en zwarte regenbuien.

We leven maar 1 keer, dus GENIET, GENIET en GENIET! 

omarm het leven , denk positief en dan komt alles altijd goed.

knuffel,

Joyce

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je