{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wie kent Noach, Abraham en David?

De toren van Babel, de ark van Noach, David die de reus Goliath versloeg met een steentje, de wonderen van Jezus... verhalen uit de bijbel, kennen jullie ze?

Afbeelding blog 'Wie kent Noach, Abraham en David? '
Of je nu een christelijke achtergrond hebt of niet, de bijbel is een - voor velen - bekend boek dat onderdeel uitmaakt van onze (lees)cultuur m.i. Ik lees mijn kinderen eruit voor, maar ik ben erg benieuwd wat jullie doen. Zie jij de kinderbijbel als een boek dat hoort bij christelijke ouders of als onderdeel van de cultuur? Lees jij je kind eruit voor?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je