{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wereldkankerdag

Wij strijden moedig verder

Afbeelding blog 'Wereldkankerdag '

Wereldkankerdag... Het heeft al enkele familieleden van mij getroffen. Sommige met een goede afloop en andere met een slechte afloop die ik nog iedere dag mis. De meeste heb ik intussen kunnen plaatsen maar de diagnose bij mijn eigen kind niet.

Nooit gedacht dat mijn eigen kind met deze ziekte zou geconfronteerd worden. Het is het zwaarste en pijnlijkste wat je kan overkomen. 

Bij ons zal het gelukkig een goede afloop kennen maar ik zie helaas nog bijna maandelijks jonge kindjes deze oneerlijke strijd verliezen.

Het doet deugd dat zoveel mensen vandaag meedoen en hartverwarmende boodschappen posten. Hier trekken wij ons aan op en zetten wij met nog meer moed deze strijd verder.

#wereldkankerdag #leukemie #superheldstan #childhoodcancerawareness #gogoldforchildhoodcancer #fuckcancer #diagnosed #superhero #chemo #lifeisnotfair #donttakethingsforgranted #healthiswealth #thankyou #supported #nevergiveup #wekeepfighting #fighter #kanjer #motherandson#komoptegenkanker#worldcancerday #worldcancerday2021#kickcancersbutt#kankerincoronatijd

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je