{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wereld Tos Dag

Ik weet heel veel maar mijn ik kan het niet zeggen

Afbeelding blog 'Wereld Tos Dag' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kind heeft TOS (taal ontwikkel stoornis). Dit hoor je niet veel ouders zeggen, Wel mijn kind gaat naar de fysio want ze heeft problemen met haar heupjes of die van mij gaat naar de logopedie want ze kan de s of r niet zeggen. 

Maar accepteren dat je kind TOS heeft is nog steeds een dingetje, terwijl er genoeg hulp te krijgen is. Ik heb al eens eerder aandacht besteed aan TOS, maar ik vond dat met het oog op WERELDTOSDAG.NL dit zeker nog wel een keer zou kunnen. Je kind ontwikkeld zijn taal voor zijn 7e levensjaar, dus het is noodzaak er zo vroeg mogelijk bij te zijn. Alle info omtrent TOS is te vinden op de site.

Kinderen met TOS weten vaak heel veel en begrijpen alles maar kunnen het niet onder woorden brengen.

Ik vraag daarom iedereen ga naar www.wereldtosdag.nl en deel de poster op je instagram, facebook of twitter en zorg ervoor dat er meer bekendheid komt voor dit ondergeschoven kindje.

Ik heb een vriendin die te maken heeft gehad met TOS en haar zoon gaat inmiddels naar de basisschool en is hij weer helemaal gelukkig en kan zich prima verwoorden. *Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je