{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wennen op het nieuwe kinderdagverblijf

Vandaag ging onze kleine grote meid wennen bij het nieuwe kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf waar ze nu zit gaat helaas over 3 weken dicht i.v.m. te weinig nieuwe aanmeldingen. Momenteel zitten er maar 8 kindjes op de donderdag groep (een groep die over het algemeen de drukste is in de week). En van die acht kindjes is onze kleine meid van 2 jaar de jongste!!

Afbeelding blog 'Wennen op het nieuwe kinderdagverblijf' Achtergrond blur afbeelding
Vandaag ging onze kleine grote meid wennen bij het nieuwe kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf waar ze nu zit gaat helaas over 3 weken dicht i.v.m. te weinig nieuwe aanmeldingen. Momenteel zitten er maar 8 kindjes op de donderdag groep (een groep die over het algemeen de drukste is in de week). En van die acht kindjes is onze kleine meid van 2 jaar de jongste!! Vanochtend met goede zin gaat ze met mij op weg naar het nieuwe kinderdagverblijf. We zijn hier al een keer samen geweest om kennis te maken en samen met de groep waar ze nu zit zijn ze al een aantal keer gaan spelen. (Is van dezelfde organisatie en zit op ongeveer 15 minuten loopafstand van elkaar verwijderd). De keer dat we er samen waren wilde mevrouw niet mee naar huis maar blijven spelen. Dus ik denk geen probleem lekker ochtendje wennen. Rond het middaguur zou een van de twee medewerksters van het huidige kinderdagverblijf de kinderen die gingen wennen ophalen om de middag op de normale locatie door te brengen. Nou dat brengen ging even anders dan ik dacht!! Onze kleine grote meid is geen verlegen dame. Vooral als ze geprikkeld wordt om te spelen, puzzelen of boekjes te lezen is ze papa en mama zo vergeten. Maar vanochtend niet. Ik kwam gewoon niet weg. 'Mama, meekomen, Mama kijk eens, Mama bij Sam blijven, Sam ook werken met Mama' en ga zo maar door. Uiteindelijk na 15 minuten tegen die juf gezegd dat ik toch echt weg moest en zij zou mijn dame wel overnemen. Ik heb haar horen gillen tot in de grote hal! Zo ken ik haar echt niet. Bij het ophalen op haar huidige locatie zeiden ze dat alles goed was gegaan. Behalve het afscheid dan, maar daar was ze schijnbaar wel snel overheen. Ze heeft daar lekker buiten gespeeld in de ontdekkingstuin, iets wat ze op de huidige locatie niet hebben. En heeft volgens de nieuwe juffen heerlijk gespeeld. Ook Sam vond het erg leuk bij de nieuwe groep de Sprinkhanen. Volgende week wil ze daar weer gaan spelen. Ik hoop wel dat het drama bij het afscheid dan veeeeeel minder is! Ach ja nog 2 keer naar de Pimpernellen dan gaan ze daar helaas stoppen en dan op voor vast naar de Sprinkhanen. Daar zal het ook allemaal wel goed komen, alleen toch een rot gevoel om je kleine achter te laten als ze zooo aan het gillen is.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je