{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wennen aan het nieuwe schoolritme

Mijn zoontje zit nu echt in groep 1. Voor de vakantie is hij wel wezen wennen, maar bij een andere juf (zij had een jaarcontract, zoals we tegenwoordig wel erg vaak horen) en toen hoefde hij ook maar enkel een paar ochtenden. Nu valt het hem wel zwaar dat hij ook ineens een aantal middagen op school wordt verwacht. Er wordt bij de jongste kleuters meestal nog niet zo moeilijk gedaan als je ze af en toe een middagje thuis houdt, als je dat bespreekt met school. Mijn zoontje is na een ochtendje echt op, dan gaat hij thuis languit op de bank liggen of reageert zich af met voor zijn doen erg druk gedrag. Het liefste zou hij dan op de bank hangen voor de tv, maar daar wil ik niet teveel aan toegeven.

Afbeelding blog 'Wennen aan het nieuwe schoolritme'
Hoe ging jij om met die eerste tijd dat je kind naar school ging? Liet jij je kind ook wel eens een middagje thuis? En hoe ging je om met de vermoeidheid?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je