{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welke apps zijn veilig, leuk en leerzaam voor kids?

Mogen jouw kinderen apps spelen en zo ja welke apps vinden zij het leukst? Deel je tips!

Afbeelding blog 'Welke apps zijn veilig, leuk en leerzaam voor kids?' Achtergrond blur afbeelding

Een tijdje geleden kreeg ik zowaar een tablet. Super tof natuurlijk alleen gebruik ik hem zelf niet zo snel. Daarom leek het me leuk om voor dochterlief een aantal leuke en vooral leerzame apps er op te installeren waar ze af en toe (jawel, niet uren achter elkaar) op mag spelen. Nou ben ik alleen helemaal niet bekend met apps voor (kleine) kinderen, dochterlief is nog geen 2 jaar. Daarom dacht ik, waarom vraag ik het niet gewoon aan de andere mama’s op Mamaplaats!

Wel of niet op de tablet

Nou zullen er meteen mama’s vinden dat het spelen op een tablet niet goed is voor je kind. Dat mag, ieder zijn eigen mening daarover en dat respecteer ik. Het is ook niet te bedoeling om een discussie op te roepen over wat wel of niet verstandig is. Mijn dochter mag van mij af en toe op de tablet spelen en dan is 10 a 15 minuten lang genoeg. Ze hoeft er echt niet iedere dag op of een uur lang van mij. Daarom ben ik op zoek naar veilige (kindvriendelijke) apps die leuk en daarnaast ook leerzaam zijn. Zo heb je er ook nog iets aan.

Leuke, leerzame en veilige apps?

Ik heb inmiddels een paar gratis apps gedownload, maar deze vind ze niet heel erg leuk geloof ik. Ze drukt namelijk na een tijdje steeds op het knopje van het startscherm omdat ze een ander spelletje wilt spelen, maar ze heeft nog niet zoveel opties.

Ken jij apps (voor Android) die leuk zijn voor kleine kinderen, welke veilig, leuk en leerzaam zijn? Een app waar jouw kind helemaal gek van is? Eentje waar je niet de hele tijd reclame tussendoor krijgt? Ik ben erg benieuwd naar nieuwe apps zodat ik ze kan uitproberen met dochterlief!

Hopelijk krijg ik hieronder veel reacties en kun je daar zelf ook nog inspiratie uithalen! Alvast bedankt voor je reactie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je