{{ message.message }}
{{ button.text }}

Welk pretpark is geschikt voor jonge kinderen?

Ben jij nog op zoek naar een leuk pretpark dat geschikt is voor jonge kinderen? Kijk dan eens hier!

Afbeelding blog 'Welk pretpark is geschikt voor jonge kinderen?'

Nog even en het is weer zomer! De ideale tijd om lekker buiten te zijn, te bbqen en te picknicken, maar ook de perfecte tijd voor een uitstapje naar een pretpark. Maar welke pretparken zijn nu eigenlijk ook leuk voor jonge kinderen? Ik heb ze samen met ons gezin alvast voor jullie getest!

Het leukste pretpark en ook nog eens goedkoop? Irrland!

Met stip op nummer 1 staat hier absoluut het boerderijpark Irrland in Duitsland. Het park ligt niet ver over de grens en is prachtig,origineel en spotgoedkoop! De entree is 5 euro per persoon en het parkeren is zelfs gratis. Eenmaal in het park waan je je direct in vakantiesferen met palmbomen en zand. Er is zoveel te zien, waardoor één dag bijna te kort is. Wat dacht je van diverse speeltuinen, hooibergen om in te spelen, heel veel dieren, waterattracties en een compleet nagebouwde luchthaven, speciaal voor de kids? Extra leuk is het dat je in dit originele 'pretpark' overal ligstoelen, picknicktafels en zelfs bbq's kunt vinden. Je kunt op het park voor een klein prijsje worstjes, friet, etc. kopen, maar ook je eigen bbq vlees meenemen. Er zijn voldoende bolderkarren te huur waar zowel de kinderen als het eten met gemak in kunnen. Ik zeg: doen!

All-inn en erg leuk voor jonge kinderen ? Pretpark Wunderland Kalkar

Ook in Duitsland ( niet ver van Irrland ) ligt een echt familiepark, namelijk Wunderland Kalkar. Dit park is anders dan andere pretparken,omdat er sprake is van een all-inn concept. Je betaald alleen entree en daar krijg je dan ook gratis parkeren, onbeperkt friet, softijs en drinken bij. Toch mooi meegenomen. Het park is overzichtelijk en heeft vele attracties die geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 a 3 jaar. Liever overnachten? Dat kan ook, want het park beschikt over een heus hotel. Een tip: Marktplaats zelf heeft regelmatig acties, waardoor je voor een prikkie met je gezin naar dit park kunt gaan.

Een pretpark met veel kleine attracties en leuke shows? Koningin Julianatoren!

Koningin Julianatoren in Apeldoorn is bij uitstek geschikt voor jonge kinderen. Het pretpark is klein,overzichtelijk en heeft ook voor de allerkleinsten leuke attracties. Daarnaast zijn er regelmatig shows voor peuters en kleuters. Zo zijn binnenkort 'Woezel en Pip' en 'Thomas de Stoomlocomotief' te zien!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke pretparken voor jonge kinderen. Verder zijn ook dierentuinen en vele andere uitjes zeer geschikt voor een gezellig dagje weg met jonge kinderen.

Wat vind jij een leuk pretpark voor jonge kinderen? Reageer ook!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je