Snap
  • Kind
  • post_short

Welk loopfietsje zouden jullie aanraden?

Wij willen ons zoontje graag een loopfiets geven (dus geen loopauto, echt een fietsje!). Ik denk dat hij wel aan die uitdaging toe is. Hij is nu bijna 21 maanden maar de lol is er bij de gewone loopauto wel af. Lijkt me ook leuk om met hem buiten met zijn loopfiets te gaan.

Welke vonden jullie fijn? En dan beter een houten of zoiets als op de foto (van Chicco is deze).

10 jaar geleden

Wij hebben de puky loopfietsen, die zijn gewoon perfect( vooral die met de handrem, de schoentjes slijten veel minder hard!) en de kwaliteit is oersterk en op Marktplaats brengen ze zeker nog wat op. Wij hebben ze bij Bol.com gekocht!

10 jaar geleden

Het is misschien niet voor elke portemonnee weggelegd maar wij hebben het loopfietsje van Micro Step en ook de mini micro step 3in1 .... en onze dochter gebruikt de step en het fietsje nu afgewisseld nu al dik 4 jaar (bijna elke dag)... de producten zijn zeer goed van kwaliteit en niet kapot te krijgen;)... wij als ouders kunnen in ieder geval niet zonder...

10 jaar geleden

Wij hebben ook een houten loopfiets. Daar kunnen ze meestal als eerste op de andere zijn wat hoger. Mijn dochtertje is nu 3 en vind het nog steeds perfect. Gewoon bij de kruidvat gekocht.

10 jaar geleden

Wij hebben een houten loopfiets ( van Dora/ heb je ook van Diego ) Bevalt erg goed!