{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of niet vaccineren

Jeetje daar was de oproep voor de vaccinatie, en ineens dacht ik op de dag van de oproep. Moet ik dit wel doen

Afbeelding blog 'Wel of niet vaccineren'

we komen terug van vakantie, en daar lag de brief met de oproep om mijn oudste zoon opnieuw te laten vaccineren. Op dat moment dacht ik prima, ik schrijf hem in de agenda en we gaan er heen. En toen kwam ineens de dag van de oproep. Mijn zoon wist dat hij die dag voor een prik moest. Maar ineens dacht ik om half een op het schoolplein. Moet ik dit wel doen, moet ik klakkeloos mijn kind laten vaccineren omdat het zo hoort. Moet ik me niet eerst meer verdiepen in de vaccinaties. Dus heb die dag gelijk afgebeld en om uitstel gevraagd. Dat kreeg ik over twee weken. Dan mag hij komen. Oke twee weken om alles uit te zoeken. Google opgestart. En mijn hemel, wat zijn er een hoop sites, en gelijk gaat er door mijn hoofd stel ik mijn niet aan? Of zal ik de vaccinaties uit elkaar trekken. Dan wordt hij wel gevaccineerd maar dan op mijn manier. Oh help. Welke moeders hebben dit ook?

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je