{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wel of geen fietshelm op?

Ik ben benieuwd of jullie bij je kindje wel of geen fietshelm opzetten als hij/zij gaat fietsen. Waarom wel of niet?

Afbeelding blog 'Wel of geen fietshelm op?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje van 4 fietst sinds kort los en nu ook naar school. Ik vind het maar eng hoor. Ik heb een helm gekocht en gelukkig wil hij hem op, maar echt goed passend krijg ik hem niet. Ik ben benieuwd waar andere moeders voor kiezen: wel of geen helm en wat voor soort/merk. Bedank alvast!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je