{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weglopen

Afbeelding blog 'Weglopen'

Wat je nooit zou willen als moeder is mij overkomen, een kind wat weg loopt en niet terug komt

Mijn zoon zwaait naar mij en zegt dag dag en hup weg is hij hij kijkt niet op of om en loopt verder bij mij vandaan, wat doe ik mis...

Op zijn naam reageert hij niet of kijkt alleen even om en gaat weer door, ik probeer hem wel eens te lokken door achter een boom te gaan staan en dan roepen om te zien of hij wel komt. Als ik dan even om de boom kijk is mijn kind weg en kan ik gaan zoeken.

Hij zit vaak in de buggy nu omdat ik als de dood bent dat die weg loopt of een weg over steekt, wel heb ik een jippies veiligheids touw maar dan trekt die zo hard of hij trekt het bandje los.

Ik voel me zo machteloos op dit moment, ik wil ook een kind wat naast me loopt en me hand vast pakt en lief mee loopt, maar helaas mijn zoon doet dit niet.

Ik krijg veel commentaar van mensen nou dit kan toch niet hij luistert niet, nee probeert u het eens ik ben 24/7 moeder en probeer alle tips op te volgen maar niets werkt.

Mijn moeder zei al jij liep vroeger ook altijd weg het komt wel goed, nou ik kan wel janken hij is 2 jaar en nog steeds weg lopend van mama en papa.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je