{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weet jij hoe je jouw kids veilig op een luchtkussen kunt laten spelen?

Afbeelding blog 'Weet jij hoe je jouw kids veilig op een luchtkussen kunt laten spelen?' Achtergrond blur afbeelding

Heb jij ooit een springkussen gehuurd voor jouw kids? Dan weet je vast ook hoe enthousiast ze daarvan werden. En we weten allemaal: hoe enthousiaster, hoe wilder! Gelukkig heeft VeiligheidNL speelregels opgesteld om het springen op een luchtkussen niet alleen heel leuk, maar ook nog heel veilig te maken. Wist je namelijk dat het heel goed is voor kinderen om te spelen op een luchtkussen? Dit helpt kinderen om hun motorische en sociale vaardigheden te ontwikkelen, om hun grenzen te verleggen en risico's te leren inschatten. Deze mama's lieten zich informeren over de speelregels van VeiligheidNL om de middag op een luchtkussen tot een groot succes te maken.

Ashley (mamash.nl): Ik wist wel dat er risico’s aan zaten, maar dat het er zoveel waren niet

"Als afsluiting van het schooljaar had ik samen met andere leden van de oudervereniging een toffe dag georganiseerd. Wat hebben ze het naar hun zin gehad! De meiden en ik hebben zelfs nog even samen kunnen springen op de luchtkussens. Zelf ben ik af en toe ook een nog een klein kind en geniet ik hier net zoveel van, haha!

Ik zie alleen wat meer de gevaren er van in dan dat de meisjes dat zien. Want wist je dat jaarlijks gemiddeld 2.200 kinderen de spoedeisende hulp bezoeken na een ongeval op een luchtkussen? Ik wist wel dat er risico’s aan zaten, maar dat het nog zoveel was niet. Via Veiligheid NL heb ik me goed laten informeren en duidelijke regels opgesteld, voor deze leuke dag. Het gaat wel verder dan alleen je schoenen uittrekken namelijk.

Vindt jouw kind springen op een luchtkussen ook zo leuk? En jij stiekem als ouder ook nog steeds?"

Lieke (liekedeb.nl): Als eyecatcher stond er een springkussen in de zaal voor alle kids

"Even terug in de tijd; 4 Januari 2020. James zijn eerste verjaardag. Ik kan nog steeds lachen als ik eraan terug denk hoe groots wij dit hebben gevierd. Maar dit voelde gewoon als een enorme overwinning voor ons! We hadden gewoon al 1 jaar een levend kindje in ons leven! Wakker worden op de eerste verjaardag van je kind vond ik ook best emotioneel, het hele jaar en hoe snel het gaat flitst dan door je hoofd. Maar ik was dankbaar, enorm dankbaar en er was taart, heel veel taart! Er waren Indische hapjes, een tafel vol snoep en als eye catcher stond er een springkussen in de zaal voor alle kids! Hier zijn wij altijd erg voorzichtig mee, benieuwd hoe? Ik schreef hier een blog over op Mamaplaats.

Nu, Mason in September 1 wordt zijn we goed aan het nadenken wat we gaan doen. Ik gok dat we het in de tuin gaan vieren, gezien het weer lekker is. Maar een thema? Ik heb echt nog geeeeen idee! Wel weet ik dat er weer een springkussen komt! ('wingggg wingggg' zoals james zou zeggen) Want dat was zo enorm leuk!

Vertel eens, hoe vierden jullie de eerste verjaardag van jullie kid(s)?"

Nikita (momwith3daughters): De gouden regel is ‘schoenen uit’ maar er zijn er meer!

"SPRINGKUSSEN HUREN

Ja wij denken er bijna allemaal wel een keer over na om met de verjaardag een mooi springkussen te huren want oh jongens wat worden onze kinderen daar toch gelukkig van. De gouden regel is ‘schoenen uit’ maar er zijn er meer! Veiligheid NL legt ze graag aan je uit op hun website. In mijn story staat een swipe up naar mijn blog waarin ik een link deel naar de website van Veiligheid NL om alles eens door te kunnen lezen. Echt een aanrader! Na het lezen van alle tips en spelregels ben je bij het huren van een springkussen een stuk meer gerustgesteld en ben je voorbereid. Het belangrijkste is eigenlijk wel dat je altijd iemand toezicht laat houden. Yara laat even zien hoe het NIET moet!"

Alle speelregels van Veiligheid NL vind je hier! Welke regel kende jij nog niet?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je