{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer zo'n cliche, waarheid.

Soms lijk je al overbodig en dan ineens zie je dat kleine jongetje weer staan.

Afbeelding blog 'Weer zo'n cliche, waarheid.'

Tja, ik hoor die moeders het nog zeggen; wat gaat de tijd toch snel ! En ik maar denken, wat stellen ze zich toch aan. En nu, ben ik zelf zo'n moeder. Zat te kijken naar wat foto's en ja....... ik dacht, wat gaat de tijd toch snel. 

Hugo is inmiddels 5jaar en wat ik nu al vaak hoor is; dat kan ik zelf wel, dat snap ik ook wel hoor, kan ik wel alleen, ik ben toch geen baby, wat dacht jij dan.

En Lobke van 3 ; ikke doen, ikke zellef, ikke niet baby.

Gelukkig laat Kato van bijna 2 mij nog een beetje in de waan, dat ik nog mag helpen.

Phhh, dat kleine mannetje denkt ineens alles alleen te kunnen en de meiden volgen hem vlot.

Maar dan... valt onze grote man op de grond en komt huilend naar mij toe. Zo ineens, staat daar mijn kleine man. En de nachtmerrie van Lobke was niet leuk, maar wat heerlijk dat ze je dan toch even heel hard nodig zijn. 

Even een leuke foto van Hugo toen hij nog niet in de veronderstelling was, alles zelf te kunnen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je