{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer verandering op het KDV

Weer een verandering op het Kinderdagverblijf. Houdt het dan nooit op...

Afbeelding blog 'Weer verandering op het KDV' Achtergrond blur afbeelding

Mijn dochter is vanaf ik weer aan het werk ging een dag in de week naar het kinderdagverblijf gegaan. Niet alleen omdat het nodig was, maar ook omdat wij het als ouders belangrijk vinden om haar met andere kinderen laten leren om te gaan en om te leren dat ze niet altijd op de eerste plaats kan staan, delen etc.

Nu is na 2 jaar haar oude kinderdagverblijf dicht gegaan en moesten alle kindjes verhuizen naar een kinderdagverblijf in de buurt. Het waren niet zo heel veel kindjes (lees een verticale groep 0 tot 4 jaar). Op het nieuwe kinderdagverblijf mochten wij kiezen in welk klasje ze terecht zou komen en met welke kindjes. Hier zou zo goed mogelijk rekening mee gehouden worden. Er zijn hier 2 baby-groepen en 4 peuter groepen. Gelukkig werd ze geplaatst naar onze voorkeur bij een leuke groep in een leuk lokaal achter in het gebouw met een speeltuin eraan waar ze heerlijk kunnen spelen.

Vandaag aangekomen op het kinderdagverblijf blijkt de dat klasjes veranderd zijn. Het vertrouwde klasje waar ze nu bijna een half jaar heeft gezeten is niet meer van haar groepje. Nu zitten ze voorin het gebouw in een ongezellig klasje. In een van de klasjes die mij niet aansprak tijdens de informatie/rondleidingsavond. Ook blijkt een van de twee juffen weg te gaan. Gelukkig blijft de leukste juf wel haar juf. Dan komt er nog eens bij dat ze ook nog eens van dag gaat wisselen zodra ik na mijn zwangerschapsverlof weer aan het werk ga, omdat mijn schoonvader en stiefschoonmoeder niet voor mijn twee kinds en hun nichtje tegelijk willen zorgen. Gelukkig kunnen we dat opvangen door hun een andere dag te laten oppassen en een andere dag kinderdagverblijf.

Gelukkig heeft onze dochter een leuke dag gehad en wilde ze eigenlijk niet naar huis. Alleen het brengen blijft iedere week een drama!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je