{{ message.message }}
{{ button.text }}

Weer geen zwemles

Ik snap dat alle corona maatregelen nodig zijn, echt waar. Maar dat zwemles nu ook weer niet mag, die snap ik dus niet.

Afbeelding blog 'Weer geen zwemles' Achtergrond blur afbeelding

Kinderen tot 12 jaar mogen samen sporten. Kinderen mogen naar school, waar ze vaak met 20 tot 30 kinderen samen in een lokaal zitten. Besmettingen onder jonge kinderen is nog steeds heel weinig, dus waarom dan geen zwemles. Het is sport en het is hartstikke belangrijk. 

Kenji is best verlegen en rustig in nieuwe situaties en moest dus best een paar maanden wennen op zwemles. Eindelijk begonnen we wat verbetering te zien en toen kwam corona en heeft toen zeker 3 maanden niet gezwommen, daarna voelde het weer alsof hij opnieuw moest beginnen. De laatste tijd zat hij er eindelijk weer lekker in, alleen de vissenstaart moet nog beter en dan mag hij hopelijk snel naar badje 2. De juf zei al, hij doet er best wat lang over maar zie nu eindelijk dat hij niet meer zo bang is en het echt een stuk beter gaat. Maar Ja wat wil je, in zo'n vreemd jaar. Ook zijn er veel wisselingen van tijden en heeft zijn juf er een tijd uitgelegen omdat ze corona heeft gehad en daar nog steeds heel moe van is. Dit werkt natuurlijk allemaal niet mee bij een gevoelig jongetje. Ik hoop echt dat het bij deze 2 weken blijft en het niet weer wordt verlengd en ondertussen oefenen we die vissenstaart maar op de grond.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je