{{ message.message }}
{{ button.text }}

Eerste indruk: Play-Doh Sweet Shoppe

Elena speelt met wat inmiddels haar favoriete speelset is.

Afbeelding blog 'Eerste indruk: Play-Doh Sweet Shoppe' Achtergrond blur afbeelding

http://youtu.be/Up_XFoDhal0Al een tijdje is Elena helemaal in de ban van Play-Doh en alles wat hiermee te maken heeft. Ze heeft zich zelfs geabonneerd op verschillende YouTube kanalen waar deze speelsets gereviewed worden en kijkt deze filmpjes regelmatig met grote bewondering. Het leek me daarom leuk om haar een eigen filmpje te laten maken, waarin ze – met wat hulp van mama – ook anderen kennis laat maken met de Play Doh Sweet Shoppe softijsmachine.

Sinds Elena haar set heeft ontvangen vraagt ze dagelijks naar “gway do” en speelt hier erg graag mee. Inmiddels hebben wij in huis een grote eettafel neergezet waar ze regelmatig met haar set speelt en dus minder knoeit, maar Play-Doh laat zich wel makkelijk opruimen en uitwassen, dus is mama hier erg blij mee!Wist je trouwens dat aanstaand weekend kinderen geheel gratis de nieuwe speelsets van Play-Doh kunnen uitproberen?

Waar en wanneer?

Tijdens de Play-Doh Fantaseer & Creëermiddagen mogen kinderen de nieuwe Play-Doh Plus Doh uitproberen en de lekkerste ijsjes maken met de nieuwe Play-Doh softijsmachine. Alle kinderen krijgen een leuk Play-Doh cadeautje mee en aan het eind van de activiteit worden er twee speelsets verloot, dus misschien neem jij die softijsmachine wel mee naar huis!

Het Kinder Speelplein van woonmall Villa ArenA, Amsterdam

Zaterdag en zondag 16 en 17 november 2013 van 12.00-15.00 uur

Deze blogpost bevat producten die wij toegestuurd hebben gekregen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je