{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Wat zijn wij bofkonten!'

Een bedankje en review. Een enthousiaste zoon en wij enthousiast. Ik vind het fijn om dit te kunnen delen!

Afbeelding blog ''Wat zijn wij bofkonten!' ' Achtergrond blur afbeelding

De zin 'Wat zijn wij bofkonten' blijft maar in mijn hoofd zitten.

Wij lopen rond in de Dierentuin, zeg ik lopen? Wij rennen rond in de Dierentuin. Mijn oudste zoon is zo enthousiast dat lopen echt niet gaat. 'Kijk beren!', 'Kijk, wat is dat?', 'Waar zijn de olifanten??', 'Aapjes!'. Gelukkig maar dat we vooraf besloten hebben om rustig even in het restaurant te zitten en wat fruit te eten. Wij uitgerust en onze kinderen een rustig moment gehad om fruit te eten.

Wij zijn al eens in deze Dierentuin geweest. Dierentuin Dierenrijk in Nuenen. Vandaar dat ik besloot om mee te doen met de winactie op mamaplaats.nl. Wat zou het leuk zijn om een jaarabonnement te winnen voor het hele gezin! Wij hebben niet echt vakantie. Ik heb op moment geen werk (en ben stiekem erg blij dat ik deze tijd thuis mag zijn bij mijn kinderen). Wat zou het toch fijn en leuk zijn om zo toch het vakantiegevoel echt te krijgen! Het vertrouwen dat ik misschien zou kunnen winnen, heb ik niet. Toch besluit ik mee te doen, want 'je weet maar nooit'.

En... gewonnen! Ik ben super blij! Nu ik mijn oudste zoon zie rondlopen in de Dierentuin zo blij, denk ik aan het moment terug dat ik erachter kwam dat ik deze mooie prijs gewonnen heb. Wat zijn wij toch blij! ´Wij zijn echt bofkonten´. 

Via deze weg wil ik niet alleen mamaplaats bedanken voor de mooie prijs, maar ook vertellen over onze ervaring tot nu toe met de Dierentuin Dierenrijk.

Als eerste: Onzettend bedankt mamaplaats! Wij hebben nu al veel plezier beleeft en een echt vakantiegevoel gehad.

En nu wil ik graag zo eerlijk mogelijk zijn over Dierenrijk. Dierenrijk is een familiedierentuin zoals op hun website staat. Dit is echt niet gelogen. Het is een grote Dierentuin met veel diversiteit aan dieren. Je kan dicht bij de dieren komen, ze zien er goed verzorgd uit, er zijn verschillende momenten waarbij je iets bijzonders kan zijn zoals de Dierenshow, Olifantenshow of voedermomenten. Eerlijk gezegd hebben wij de Dierenshow gezien. Deze was leuk voor de kinderen, maar ik vond hem erg tegenvallen. Wat was voor mij langdradig en 'saai', misschien waren mijn  verwachtingen te hoog en onze oudste zoon net een beetje te jong hiervoor. Wij hebben ook het voedermoment van de beren gezien.Wauw! Dat was echt erg mooi. Mijn zoon heeft het er nu nog over (Dit was 1,5 week geleden). 

Wij zijn iedere keer goed ontvangen bij de receptie voor vragen en dergelijke. 

Het restaurant ziet er goed uit. Er is tv met een 'educatieve dierenfilm' en er liggen regelmatig kleurplaten en kleurtjes voor de kinderen. Erg leuk. De prijzen liggen wat hoger als normaal, maar dit is vaker in parken e.d. Ze hebben een goed afhaalsysteem als je moet wachten op je eten en het eten is lekker. Wat ook super is, is de magnetron die voor iedereen toegankelijk is en super schoon is. Fijn om de fles in op te warmen. Zo konden wij goed en op een fijne manier de fles geven aan onze jongste zoon Lars.

De wc's zijn ook super. Er is voldoende ruimte om te verschonen. (Bij de heren en de dames!) Er zijn ook kinderwc's. Dit is echt super fijn. Onze oudste zoon Thijs is zindelijk en vindt de wc's super. Deze hebben echt een goede hoogte voor hem. Hij kan ook mee met zijn vader. Dit is echt niet overal zo.

In Dierenrijk zijn er ook verschillende speeltuinen, waarvan er ook een binnenspeeltuin is. Netjes verzorgd, goed overzichtelijk. Dit zorgt voor een goede afwisseling tussen dieren kijken en even lekker spelen.

Na het zien van heel veel dieren zoals apen, olifanten, otters, stokstaartjes, de oeros en heel veel spelen, gaan wij moe en voldaan naar huis. 'Nog even de papegaaien kijken!' mijn oudste zoon Thijs is duidelijk nog niet klaar. Gelukkig kunnen wij hem vertellen dat wij nog veel vaker terugkomen!

In de auto naar huis slapen Thijs en Lars. Mijn man en ik kijken elkaar aan en wij hebben beide een glimlach. Wij hebben ons ook erg goed vermaakt. Dit park is echt een aanrader.

Wij zijn echt reuze dankbaar!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je