{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuke spellen voor 2-jarige?

Ik ben benieuwd wat jullie leuke spellen vinden...

Afbeelding blog 'Leuke spellen voor 2-jarige?' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben benieuwd wat jullie leuke spellen vinden voor een meisje van 2 jaar. Ik heb onlangs Elefun gekocht, dat krijgt ze met Sinterklaas. Ik denk dat ze dat erg leuk vindt, omdat je er lekker bij achter vlindertjes aan kunt rennen. Maar ook domino krijgt ze, want ze is wel goed in plaatjes bij elkaar zoeken, dus misschien vindt ze dat ook leuk. Hebben jullie nog tips voor leuke spelletjes?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je