{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat wordt er verteld over de schooldag?

​Wat wordt er thuis verteld over de schooldag? Welke werkjes zijn er gedaan? Met wie heb je gespeeld? Heb je goed je best gedaan?

Afbeelding blog 'Wat wordt er verteld over de schooldag?'

Wat wordt er thuis verteld over de schooldag? Welke werkjes zijn er gedaan? Met wie heb je gespeeld? Heb je goed je best gedaan? Heeft de meneer moeten mopperen?

Veel vragen worden hier bij ons thuis beantwoord. Eigenlijk alles wel (als je een beetje doorvraagt) maar de leuke dingen sowieso! Ook brieven voor de ouders worden netjes afgeleverd en hoef ik niet terug te traceren in de rugzak.

Ik kwam er vandaag achter tijdens een bijeenkomst op school met alle ouders van de kinderen uit de klas, dat die van ons wel heel erg veel verteld. De leraar was aan het vertellen dat ze dit jaar weer een pop aan het introduceren zijn bij de kinderen. Onze school werkt met thema's (nu het thema: Op een onbewoond eiland, bij de kleuters gecombineerd met vakantie). Deze pop gaat dus "helpen" tijdens het schooljaar met de thema's.

Wat dochterlief verteld heeft: Er komt een nieuwe jongen in de klas, hij heet Benny. Hij heeft een brief gestuurd met de vraag of hij bij hun in de klas mocht komen. Dat mocht van de kinderen wel. Alleen Benny was nog op vakantie dus zou na de vakantie komen. Afgelopen week heeft hij een brief gestuurd dat hij pech had met de auto (een lekke band) dus kon hij nog niet komen.

De leraar heeft ons deze avond het verhaal verteld. Alle andere ouders waren niet op de hoogte (kind verteld niets thuis) en die van ons dus wel. Ik was reeds op de hoogte van het gehele verhaal.

Ik weet stiekem al dat ze morgen een brief terug krijgen van Benny, dat de auto gemaakt is en dat hij onderweg is naar huis en dus ook school. Volgende week komt hij. Ben benieuwd of we dit morgen al meteen te horen krijgen... denk het wel!

Wil je meer lezen? Bekijk mijn website of facebookpagina.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je