{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat vind je van... (Drenthe)

Regelmatig lees ik reviews op internet voordat ik ergens heen ga waar ik nog niet ben geweest. Maar soms zijn de meningen zo divers... Benieuwd naar: Drouwenerzand, Kabouterland, Rijk der kabouters en Speelstad Oranje.

Afbeelding blog 'Wat vind je van... (Drenthe)'

Van de genoemde parken zou ik graag eens ervaringen van mede-mama's horen! Is Speelstad Oranje echt net een binnen-kermis? En is Drouwenerzand het waard om leukste uitje van Drenthe (2013) te mogen heten? En zijn de kabouterparken de moeite van het bezoeken waard? Ik hoor (lees) het heel graag!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je