{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat te doen op een regenachtige dag?

Een torenhoog cliché, maar oh zo waar. Op zoek naar een leuke activiteit op een regenachtige dag? Ga op zoek naar een lekker recept en bak koekjes.Meer >>

Afbeelding blog 'Wat te doen op een regenachtige dag?' Achtergrond blur afbeelding

Een torenhoog cliché, maar oh zo waar. Op zoek naar een leuke activiteit op een regenachtige dag? Ga op zoek naar een lekker recept en bak koekjes.

Na een drukke zaterdag was dat mijn plan. Gisteren zou ik met dochterlief koekjes bakken, heerlijk toch. Broer was naar de Scouts, papa was aan het lezen en mama zou het verbeterwerk even aan de kant leggen en heerlijke gemberkoekjes bakken. TOT, jawel, tot mama de kast opentrok en vaststelde dat er enkel nog een mix voor boerenbrood beschikbaar was. Om naar de winkel te gaan, hadden we geen zin, dus hebben we het erop gewaagd. Creatief met recepten noemen ze zoiets denk ik dan: 200 gram boerenmix, 1 ei, 1 koffielepel gemberpoeder, 150 gram boter (wat meer dan anders gezien de boerenmix) en 175 gram ruwe rietsuiker. Alle ingrediënten tot een bolletje kneden, uitrollen, vormpjes steken, 10 minuten in de oven en dan, bang afwachten... Zouden de koekjes eetbaar zijn of was het gewoon leuk om samen met dochterlief te frutselen in de keuken? Een halfuur later kenden we het antwoord: de koekjes zijn heerlijk en vanochtend was ik best wel trots dat zoonlief voor de sportdag een volkoren boerengemberkoekmannetje mee kon nemen.

Soms moet een mens creatief zijn en out of the box durven denken. Werden jullie ooit al met verrassingen geconfronteerd bij het opentrekken van de keukenkasten? En waren de resultaten bij jullie dan ook positief?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je