{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat moet ik voor mijn zoontje kopen?!

Sinterklaas is weer in het land. Natuurlijk willen wij onze zoon van anderhalf wat leuks geven.. maar wat..?

Afbeelding blog 'Wat moet ik voor mijn zoontje kopen?!'

Sinterklaas is weer in het land. Onze zoon is anderhalf en begrijpt er natuurlijk nog niet veel van. We willen hem wel graag een cadeautje geven. Maar ik vind het zo moeilijk om iets te vinden voor hem. Graag zou ik iets educatiefs geven, maar de kamer ligt al bezaaid met boeken, blokken, auto's etc.

Heeft iemand een leuk idee, wat leuk is voor onze zoon en waar hij ook nog wat van leert...?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je