{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat met de oma die het kind niet wilde?

Afbeelding blog 'Wat met de oma die het kind niet wilde?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn vriend en ik waren zeer snel zwanger ,ook al waren we nog maar kort samen besloten we er samen voor te gaan .

Toen we het onze ouders vertelden waren ze allemaal zeer gelukkig ,zijn moeder kwam zelfs al met een kaartje en een kruippakje aanlopen .

Maar na verloop van tijd werd ze steeds afstandelijker en begon ze mijn vriend tegen mij op te zetten ,ik was een slechte vrouw ,de kleine was niet van hem ,ik wou hem een kind opsolferen dat hij nooit had gewillen ,...

ik heb een zeer zware zwangerschap gehad ivm bekkeninstabiliteit en een rug die door een ongeval niet meer was wat het hoorde ,tel daarbij nog eens een depressieve vriend en een stokende schoonmoeder bij en je weet hoe leuk die periode voor mij was .

Op 31weken heb ik na een grote ruzie veel vocht en bloed verloren ,ze bleef een dna-test eisen (dokter wou die niet doen ivm de risico's) .Nadien deed ze weer poeslief en stond ze na mijn spoedkeizersnede aan mn bed met een massa cadeau's .

Nu heeft ze een deel foto's op haar fb staan met "haar" kleinzoon ,heeft ze op 9maanden tijd nog maar 4keer naar hem omgezien ,maar blijft ze wel om een dna-test vragen . Ze heeft aan mijn vriend bekend dat ze meerdere malen kaarsjes was gaan branden dat ik toch maar een misval zou krijgen ,dat ze wou dat ik en Vince er nooit waren geweest .

Dit alles doet me zoveel pijn ,ik heb haar nooit een haar breed iets in de weg gelegd ,wilde haar overal bij betrekken en moedig haar zoon zelfs aan haar in zn leven te betrekken .

Na die laatste bekentenis heb ik echt zoiets van ik wil niet dat ze mijn kind nog ziet ,maar kan ik dit wel hard maken?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je