{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat lijken ze toch veel op elkaar

Het zijn net twee broertjes. Ze lijken zoveel op elkaar! Even ver in de ontwikkeling, helpen elkaar, kunnen niet zonder elkaar.

Afbeelding blog 'Wat lijken ze toch veel op elkaar'
Het zijn net twee broertjes. Bijna even ver in de ontwikkeling, bijna even groot, halen dezelfde streken uit, helpen elkaar wanneer het kan, kunnen niet zonder en niet met elkaar, slapen het liefst in hetzelfde bed. Waar de 1 heen gaat daar wil de ander ook heen en als ze een dag zonder elkaar zijn geweest is het net of ze elkaar een hele lange tijd niet hebben gezien en begroeten ze elkaar enthousiast. Fantastisch De energie die ze samen hebben is in 1 woord gezegd, fantastisch! Zit het even tegen, dan beuren ze je op. Ook al zijn ze stil dan toch is het gezellig en je voelt je nooit alleen. Ze laten je merken dat je een goeie mama bent en dat ook jij telt. Zo verschillend Het grote verschil tussen die twee is dat de 1 wat hariger is, altijd beneden slaapt op een kleed, een grotere mond en een staart heeft. Maar allebei hebben ze een heel hoog knuffelgehalte.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je