Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • Vakantie dagje weg
  • post

Wat lief van Mamaplaats!!!

Vanwege "Blog van de week" Fisher-Price Liedjesboek cadeau gekregen

Zo lief van Mamaplaats dat ze me een cadeau toesturen. En dit alleen vanwege mijn blog "Geef jij nog steeds borstvoeding???" Deze blog was Blog van de week.

Het cadeautje is een Fisher-Price Liedjesboek. Nu zou Neo Diervriendjes kunnen tellen, maar ik met eerlijk zeggen dat Neo snel uitgekeken is op dingen met veel geluid. Maar omdat het toch een heel leuk boekje is, bewaar ik het voor vrienden van ons, waar we binnenkort op kraamvisite gaan. Zo kan ik er toch iemand blij mee maken. De bekende dieren van Fisher-Price komen terug in het boekje, 1 Koe, 2 eendjes, 3 varkentjes en 4 schaapjes. Het zonnetje verteld hoeveel en welke dieren er op de pagina staan. En alles natuurlijk met vrolijke kleurtjes en illustraties weergegeven

Nogmaals heel erg bedankt Mamaplaats voor dit leuke presentje. Ik waardeer het heel erg. En ik ben ook heel trots dat mijn blog Blog van de week is geworden en veel mama's er op gereageerd hebben.

Sommige moeders zie ik vast wel terug op andere blogs. En natuurlijk wens ik Mamaplaats allemaal goede dingen toe. Dat jullie site maar veel gelezen mag worden en dan niet alleen door mama's want ik vind dat er ook veel meer papa's op mogen kijken of zelfs schrijven. Kinderen is niet voor mama's alleen, toch?

Veel liefs iedereen

xxx

10 jaar geleden

Superleuk! Ik heb er een tijd geleden ook eentje gewonnen en er ook iemand anders blij gemaakt, mijn meiden zijn immers 4 en 7...hihi.. Gefeliciteerd.

10 jaar geleden

Leuk dingetje wel he? Ik heb hem toentertijd weggegeven aan mijn nichtje, omdat mijn kinderen al 5 en 7 zijn. Misschien tijd voor een nieuw kadootje mamaplaats? ;)

10 jaar geleden

Gefeliciteerd! En leuk dat je er iemand anders blij mee kan maken. Ik heb hem ook en mijn dochtertje pakt hem 's ochtends vaak als ze net wakker is (weet ik meteen dát ze wakker is, door de geluidjes)!