{{ message.message }}
{{ button.text }}

Wat leer jij van je kindje?

Je kunt veel leren van je kindje. Wat leer jij van je zoon of dochter. Of waar herken jij jezelf vooral in.

Afbeelding blog 'Wat leer jij van je kindje?'

Een oud collega heeft ooit tegen mij gezegd dat je veel kunt leren van je kindje. Afgelopen zaterdag is Jasmijn naar Sinterklaas geweest van het werk van mijn man en ze vond het helemaal geweldig. Jasmijn is heel enthousiast en dol op mensen, volwassenen en kinderen. Ze heeft bijna alle pepernoten opgegeten die op de grond lagen. Verder is ze meteen naar Sinterklaas en zwarte Piet toegelopen en is ze op het podium gaan zitten. Ze vond het geweldig. Daarna was zwarte Piet even weg en toen is ze meteen op zoek gegaan naar pepernoten. Zwarte Piet heeft haar nog wat pepernoten gegeven.

Er waren veel ouders aanwezig die foto’s gingen maken van hun kinderen en Jasmijn is dol op camera’s en ze vindt het geweldig als wij foto’s van haar maken.

Een goede vriendin van mij was onlangs op kraamvisite en toen gaf ik aan dat Jasmijn zo enthousiast en druk is. Toen zijn mijn vriendin jij bent ook altijd heel enthousiast. Jasmijn is echt het zonnetje in huis.

Mijn man zei gisteren dat Jasmijn altijd graag wil stralen en dol is op publiek. Het enthousiaste en positieve zie ik van mezelf terug in Jasmijn. Ik word altijd vrolijk van haar en ik leer van haar om vooral te genieten.

Wat leer jij van je kindje?

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je