Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

wat koop je nou voor je jarige kinderen

ik heb hier twee meiden Lisanne van bijna 4 en jasmijn van bijna 1 maar wat koop ik nou voor hun ???

Lisanne van bijna 4 is over 3 weken jarig en vind het zo moeilijk worden nu, wat koop je nou voor een 4 jarige.

 Duplo kijk ze niet meer naar om dat gaat naar haar jongere zusje een poppenmama is ze niet barbies ja ja wat doe ik daar mee Playmobil heeft ze al heel veel (wil stiekem niet meer kopen) en dan heeft ze ook nog eens haar storio tablet waar ze 1 keer in de week eens naar om kijkt, kleurboeken zat bewegelijke speelgoedhuisdieren ook in overvloed en hebben uiteraard een echt hahah een fiets kreeg ze vorig jaar en de keuken die ze graag wild krijgt ze niet is geen ruimte voor nu.

zoals je leest komt ze niets te kort maar wat nu als iemand een idee heeft schrijf gerust op wie weet zit er een goeie tussen haha.

En dan hebben we het nog niet over jasmijn die over 9 weken 1 jaar word wat ga ik voor haar kopen aangezien ze ook speelgoed van haar zus krijgt wand daar is haar zus te groot voor en ja jasmijn heeft de goeie leeftijd. Dus als iemand daar ook een idee voor heeft graag heel graag. Hebben al zitten denken aan een huisje voor de tuin maar dat gaat niet passen zwembadje hebben we en verder al heel veel speelgoed voor haar leeftijd.

ik hoor graag jullie ideeen

9 jaar geleden

Een abonnement op de Bobo of Rompompom. Superleuk en leerzaam!

9 jaar geleden

Ik zou een bart smit.boek aan je kleine geven en zelf een kado laten uitkiezen

9 jaar geleden

een dagje wat leuks doen gaan we ook altijd leuk c1000 sparactie dan kost Juliana toren hier niet zo heel duur meer en ja geld vragen vind ik ook zo wat ze zijn nog vrij jong en geld word er al gespaard het hele jaar door. maar iets kleins zou kunnen maar dan nog de vraag wat

9 jaar geleden

Wij hebben dat probleem ook met drie zoons. Vorig jaar voor onze middelste geld gevraagd en jaarabonnement gekocht van leuke attractiepark. Verder kleine cadeautje s en resterend geld op zijn bank rek. Succes hoo dat je wat verzint.