{{ message.message }}
{{ button.text }}

wat koop je nou voor je jarige kinderen

ik heb hier twee meiden Lisanne van bijna 4 en jasmijn van bijna 1 maar wat koop ik nou voor hun ???

Afbeelding blog 'wat koop je nou voor je jarige kinderen ' Achtergrond blur afbeelding

Lisanne van bijna 4 is over 3 weken jarig en vind het zo moeilijk worden nu, wat koop je nou voor een 4 jarige.

 Duplo kijk ze niet meer naar om dat gaat naar haar jongere zusje een poppenmama is ze niet barbies ja ja wat doe ik daar mee Playmobil heeft ze al heel veel (wil stiekem niet meer kopen) en dan heeft ze ook nog eens haar storio tablet waar ze 1 keer in de week eens naar om kijkt, kleurboeken zat bewegelijke speelgoedhuisdieren ook in overvloed en hebben uiteraard een echt hahah een fiets kreeg ze vorig jaar en de keuken die ze graag wild krijgt ze niet is geen ruimte voor nu.

zoals je leest komt ze niets te kort maar wat nu als iemand een idee heeft schrijf gerust op wie weet zit er een goeie tussen haha.

En dan hebben we het nog niet over jasmijn die over 9 weken 1 jaar word wat ga ik voor haar kopen aangezien ze ook speelgoed van haar zus krijgt wand daar is haar zus te groot voor en ja jasmijn heeft de goeie leeftijd. Dus als iemand daar ook een idee voor heeft graag heel graag. Hebben al zitten denken aan een huisje voor de tuin maar dat gaat niet passen zwembadje hebben we en verder al heel veel speelgoed voor haar leeftijd.

ik hoor graag jullie ideeen

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je