Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • post_short

Wat is jouw favoriete kinderkledingmerk?

Tegenwoordig is er zoveel leuke kinderkleding te koop. Heb jij een favoriet kinderkledingmerk of shop je liever van alles wat? Ik wissel goedkope items van o.a. H&M af met merken als Moodstreet, Mim Pi, Retour en Vingino. ( overigens wel allemaal in de outlet / uitverkoop )

10 jaar geleden

Ik kende deze site's dus niet eens. Ik ben nog van het ouderwets shoppen in de stad. Aan het einde van de dag pijn aan de voeten en doodop. Whahahahaha,...erg he!!!

10 jaar geleden

Wauw! Dat is handig zo`n zus.

10 jaar geleden

Mijn zus heeft 2 meiden en daarna krijgt mijn dochter het... gelukkig liggen de 3 meisjes qua smaak op 1 lijn....het is werkelijk waar een gigantische berg aan leuke kleding die ze gewoon krijgt..ik vind het bijna zonde om 'nieuwe kleding' te kopen.. Haar kasten puilen gewoon uit... wat ik wel nieuw koop; schoenen, sokken, ondergoed en basic shirts van de HEMA .....en zo nu en dan shopt mijn dochter zelf 'stof op de markt' waar ze een patroontje/plaatje uit mag zoeken, die ik precies maak naar haar wens inclusief bandjes, strikjes, applicaties, knoopjes etc. ...en die wordt naar hartenlust gedragen:)

10 jaar geleden

Ik ben echt een fan van de C&A geworden. Leuke kleertjes, kwalitatief goed spul, leuke setjes voor een leuke prijs. Vooral hun jassen zijn erg praktisch, 3-in-1 jassen, ideaal.